Obećali smo vam malo više pisati o izletima na Programu MPPI pa stiže i ispunjenje danog obećanja…

U studenom 2017. učenici uključeni u Program MPPI su s voditeljima posjetili: konjički klub Trajbar Team gdje su sudjelovali u maloj školi jahanja ili šetali i razgledavali predivnu zelenu prirodu kojom je klub okružen, a neki su imali i priliku razgledati dvorac Lužnica smješten u velikom engleskom perivoju s jezerom, šumarcima, šetnicama ili upoznati Centar za mladež Zaprešić i dobro se družiti uz razne društvene igre.

Tijekom prosinca 2017. većina voditelja odlučila je učenike odvesti na ručak ili večeru kako bi i na taj način obilježili nadolazeće blagdane i rad u 2017.. Naravno ručak ili večera u restoranu idealna su prilika za upoznavanje s pravilima lijepog ponašanja ili bontonom. Osim toga neki su vježbali klizanje tijekom Ledene bajke u Zaprešiću kako bi spremno dočekali siječanjski izlet u Dom sportova koji je na rasporedu upravo sutra 20.1.2018..

Važno je spomenuti kako su u prosincu voditelji i učenici vrijedno radili na razvoju grupne suradnje i povezanosti, a s 2018. počinje rad na novim temama kao što su učenje, izvršavanje obveza, tehnike i metode učenja, samopoštovanje, samopouzdanje i slika o sebi.

Sutra nas čeka puno aktivnosti jer smo već od 8 svi na edukacija Metode uspješnog postavljanja granica u djetetovom ponašanju sukladno postavkama Play terapije, a nakon toga slijedi zajednički izlet svih pet škola!

Zaželite nam sreću, a mi vama želimo puno igre do idućeg čitanja!