Projekt “Naučimo roditelje”

Projekt “Naučimo roditelje”

Pruža podršku roditeljima koji podižu djecu u otežanim životnim okolnostima (samohrani roditelji, roditelji djece s teškoćama u razvoju ili problemima u ponašanju, lošiji socioekonomski statusu ili  bilo koji drugi rizik).
Projekt se provodi na području Zagrebačke i Ličko senjske županije, a cilj projekta je unaprijediti podršku i osnažiti roditelje koji odgajaju djecu u otežanim životnim okolnostima te na taj način doprinijeti kvalitetnijem roditeljstvu.  Roditelji se mogu uključiti u grupe podrške,  a istovremeno osiguravamo stručno vodstvo rehabilitatora i volontera za djecu s teškoćama.

Zaprešićki roditelji koji podižu djecu u otežanim okolnostima imat će priliku uključiti se u kineziološke treninge zajedno sa svojom djecom, dok obitelji iz Gospića mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme na kreativnim radionicama za cijelu obitelj.

Partneri na projektu su Udruga „Pčelice“ iz Gospića, Društvo „Naša djeca grada Gospića“ , CZSS Zaprešić, te osnovne škole I. Perkovca, Šenkovec i I.B. Mažuranić, Prigorje Brdovečko.

Projekt je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za sve dodatne informacije prijave na broj tlefona 01/3311-711 ili na e mail: centar.za.mladez.zapresic@zg.t-com.hr