Baze volontera i lokalnih organizatora volontiranja dobile novo ruho

Od danas se svi naši sadašnji i budući volonteri, ali i organizatori lokalnog volontiranja, mogu prijaviti u baze Centra za mladež Zaprešić putem web obrazaca koji će biti dostupan na internetskoj stranici Centra za mladež Zaprešić.

Posebni obrasci za prijavu napravljeni su i za volontere i za lokalne organizatore volontiranja (udruge/ustanove/institucije) koje ulaskom u naše baze postaju dio lokalnog volonterskog servisa koji omogućava lakše povezivanja građana koji žele volontirati s područjima interesima kojima se pojedine udruge, ustanove i institucije u gradu Zaprešiću bave.

Prijavnica za volontere dostupna je na sljedećem linku.

Prijavnica za organizatore volontiranja je dostupna na sljedećem linku.

Ovim putem smo kao lokalni volonterski centar htjeli olakšati proces komunikacije između koordinatora volontera i svih onih koji se žele prijaviti na neke od postojećih volonterskih pozicija u našem centru. U slučaju da svoje interese i motivaciju ne možete ostvariti na nekom od naših postojećih projekata i programa, slobodno nam se obratite te se javite kako bismo Vas mogli povezati s udrugama, ustanovama i institucijama u lokalnoj zajednici.

Ova aktivnost dio je projekta Lokalni volonterski centar Zaprešić koji je i u drugoj godini provedbe financirana od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

lvcz CZMZ_logo_Klaudia-01 logo mspm

Scroll to Top