Volonteri i korisnici

Volonteri

Volontiranjem se smatra dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, truda, znanja i vještina kojima se obavljaju usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za zajedničku dobrobit. Volonteri stječu nova iskustva i razvijaju kompetencije potrebne za aktivno sudjelovanje u društvu, osobni razvoj i osobnu dobrobit. Svi volonteri dobivaju potvrdu o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, koja se izdaje radi priznavanja i vrednovanja volonterskog rada i njime stečenih kompetencija. Potvrde se mogu primijeniti u daljnjem obrazovanju i biti korisne pri zapošljavanju.

U CeZaM-u se može  volontirati na nekom od projekata koje provodimo ili Vas možemo povezati s drugim organizacijama koje provode volontiranje.

Volontirati mogu svi koji vole nova iskustva, upoznavanje novih ljudi, učenje, druženje i pomaganje drugima.

Ukoliko se želite prijaviti za volontiranje, javite se na dijana@czmz.hr ili nazovite broj 01 331 1711

 

Korisnici

Naši korisnici su djeca, mladi, odrasli i osobe starije dobi grada Zaprešića i okolice. Vjerujemo da u bogatstvu naših programa i projekata svatko može pronaći nešto za sebe, od kreativnih aktivnosti, slobodnog vremena za djecu, radionica komunikacijskih vještina za srednjoškolce do edukativnih radionica iz područja roditeljskih vještina te savjetodavnog rada.

Pogledajte naše programe i projekte i javite nam se bez ustručavanja kada pronađete nešto za sebe, a ukoliko imate neke potrebe koje nismo obuhvatili, rado ćemo Vas saslušati.

Scroll to Top