Search
Close this search box.

Bližimo se završetku ovogodišnjeg rada na Projektu STAVi – 9.sastanak Vijeća učenika OŠ Ljudevita Gaja, razredna nastava

U petak smo se sastali na 9. sastanku Vijeća učenika. Na sastanku Vijeća učenika prisutni su: Ena Galošić, Nina Kušan, Borna Lisak, Sara Kijevčuk, Angela Anočić i Ema Kranjčec. Predstavnici četvrtog razreda nisu prisutni jer su u školi u prirodi. Nakon „Kako si?“ pričali smo o poslovniku o radu Vijeća učenika.

Ema Kranjčec, 2.d

 

        Poslovnik o radu Vijeća učenika bio bi jako važan dokument za nas predstavnike. Pomagao bi nam da bolje radimo i da znamo kako treba raditi naše sastanke. Ema nam je pročitala nešto više o prijedlogu izbora članova Vijeća i rekla nam je kakve osobine bi trebali imati učenici u Vijeću. To mi je bilo jako zanimljivo. Objasnila nam je i da bi u poslovniku pisalo kako radi Vijeće. Borna je rekao da je ovo jako korisno i potrebno školi. Nadamo se da će naš poslovnik zaživjeti iduće godine.

Nina Kušan, 3.a

 

        Na početku sastanka pričali smo o tome kako smo danas. Svi smo jako sretni. Svi su dobili puno petica. Jako volim dolaziti na sastanke Vijeća učenika zato što se svi družimo i svi se poštujemo.

Angela Anočić, 1.d

 

        Nakon što smo razgovarali o poslovniku, pričali smo o školskoj priredbi. Priredba će biti idući petak i neki članovi Vijeća učenika će nastupati sa svojim razredima. Moj razred tada ide na izlet u Grad mladih.

Sara Kijevčuk, 1.e

 

 Norway+Grants+-+GIFEEA+Grants+-+GIF (1)nzrcd

Scroll to Top