Search
Close this search box.

Job club Info-centra za mlade grada Zaprešića: Radionica osnaživanja mladih nezaposlenih osoba

U sklopu projekta “Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića” u ponedjeljak, 20. veljače 2017. godine, od 15.00 do 17.00 sati, u prostorijama Centra za mladež Zaprešić, Matije Gupca 4, održat će se edukacija i radionica osnaživanja za mlade nezaposlene osobe, u dobi do 29. godina.

Cilj edukacije je osnažiti mlade te s njima iskustveno proći pisanje životopisa, izradu motivacijsko pisanja, predstavljanje poslodavcima, pretraživanje ponude radnih mjesta i sl.

Još jedan dio na koji ćemo se osvrtnuti tijekom radionice je i Garancija za mlade. Garancija za mlade je pristup u rješavanju pitanja nezaposlenosti mladih osoba, kojim se sve osobe mlađe od 25 godina (u RH mlađe od 30 godina!) nastoji što brže aktivirati na tržištu rada. Brza aktivacija na tržištu rada osigurava veću motiviranost mlade osobe za traženjem posla i zapošljavanjem, kao i brzu nadogradnju znanja i vještina koje je osoba stekla tijekom obrazovanja. Više o Granciji za mlade možete pročitati na:http://www.gzm.hr/

Na radionicu se možete prijaviti putem Facebook stranice projekta, slanjem prijave u inbox, ili putem maila voditeljice projekta: anamarija.juros@gmail.com, do četvrtka, 16. veljače 2017. godine. Podaci za prijavu su: ime i prezime, datum rođenja, mail, mobitel.

U petak, 17. veljače 2017. godine, prijavljeni će biti obavješteni o tome jesu li primljeni na radionicu. Maksimalan broj polaznika je 10, a mjesta će se popunjavati po redu prijave.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte putem:
• Facebook stranice projekta „Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića“
• maila voditeljice projekta, Anamarije Juroš: anamarija@czmz.hr
• telefona: 01/3311-711
• mobitela: 091/7813-961
• osobnim posjetom Centra na adresi Matije Gupca 4, Zaprešić, svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 sati.

Projekt “Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića” je financijski podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

mdomsp_logo

Scroll to Top