Search
Close this search box.

Kad svibanj pokuca na vrata…

Kraj nastavne godine je sve bliže, a mi imamo još puno toga što želimo postići u idućih mjeseca dana!

Uskoro idemo na zadnji, završni izlet! Već pomalo tradicionalno za odredište smo odabrali Krapinske toplice! Krećemo rano, već u 8 ujutro bus dolazi na našu startnu točku ispred OŠ Ivana Perkovca u Šenkovcu! Nakon toga će se ispred svojih škola ukrcati učenici iz OŠ Pavao Belas, OŠ Ljudevita Gaja, OŠ Antuna Augustinčića i OŠ Kupljenovo! U toplicama ćemo provesti cijeli dan uz kupanje, druženje, zajednički ručak… uglavnom… vjerujemo kako će nam biti zabavno i veselo kao i svake godine!

Osim završnog izleta svaku grupu čeka još jedan izlet/druženje krajem svibnja ili početkom lipnja.

Voditelji, djeca i roditelji vrijedno rade na svojim ciljevima, zbrajaju uspjehe i već se pomalo pripremaju za rastanak…

A mi već pripremamo plan za iduću školsku godinu i pokušavamo osigurati sredstva (ljudska, prostorna i financijska) kako bi MPPI mogao nastaviti u svim školama u kojima postoji potreba!

I što još? Od 23. do 25. svibnja sudjelovati ćemo na 5. hrvatskom kongresu socijalnih pedagoga s međunarodnim sudjelovanjem u Svetom Martinu na Muri gdje će Ružica Skopljak Masier, mag. socijalnog rada, Maja Delač, mag. socijalne pedagogije i Tena Kostanjšek, prof. socijalne pedagogije prikazati načine rada i procese kroz koje prolaze djeca i mladi uključeni u Program MPPI kroz iskustvenu radionicu Play4ever te poster prezentaciju.

Vjerujemo da će na kongresu čuti mnogo novih ideja i obogatiti svoje kompetencije!

A za kraj pitanje… Tko se skriva u ovoj fotografiji?

 

 

 

 

 

 

 

 

Program MPPI provodimo uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu podršku, Grada Zaprešića, Zagrebačke županije i Općine Brdovec.

Scroll to Top