Objavljen prvi newsletter Lokalnog volonterskog centra Zaprešić

slikaKrajem siječnja 2016. godine je izašao prvi newsletter Lokalnog volonterskog centra Zaprešić koji će na mjesečnoj bazi informirati lokalne organizatore volontiranja i predstavnike zainteresiranih lokalnih udruga, institucija i svih oni koji svoj rad i djelovanje žele oplemeniti volonterskim radom.

Cilj ove projektne aktivnosti je poticanje informiranja i savjetovanja u ovom području kako bi se lokalni volonterski menadžment unaprijedio te na taj način omogućio i podizanje kvalitete života kao i kvalitete socijalnih usluga u našem gradu.

Za više informacija slobodno kontaktirajte Centar za mladež Zaprešić tijekom radnog dana na telefon 01/3311-711 ili voditeljicu projekta Anamariju Juroš na mail: anamarija@czmz.hr.

U nastavku teksta donosimo link na kojem možete pogledati te se besplatno pretplatiti na naš newsleter: http://eepurl.com/bOAJtj.

U slučaju da imate problema s otvaranjem newslettera putem ovog linka, obavještavamo Vas da je isti dostupan i na Facebook stranici Centra za mladež Zaprešić.

Projekt je financijski podržan od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

lvcz MSPM_Logo

Scroll to Top