Search
Close this search box.

Odazovimo se na humanitarni koncert “Zvone u srcu” i pomozimo!

Djelatnici, učenici i roditelji Osnovne škole Pušća u suradnji s Udrugom Majčina Krila organiziraju humanitarni koncert „Zvone u srcu“ u svrhu prikupljanja novčanih sredstava kako bi pomogli teško oboljelom kolegi Zvonimiru Filipoviću.

Zvonimir se odmah po završetku fakulteta zaposlio u Osnovnoj školi Pušća te u samo 18 mjeseci svojom neposrednošću i ljudskom toplinom osvojio srca svih učenika, zaposlenika i roditelja. Zvone, inače sportski aktivan i bez zdravstvenih problema, u 27-oj godini života obolio je od LISTERIJSKOG ROMBENCEFALITISA (listerijska upala moždanog debla) pri čemu su se formirali moždani apscesi. Preživio je s težim posljedicama (tetrapareza, disfagija, nemogućnost verbalne komunikacije, divergentni strabizam…). Zbog svega navedenog čeka ga dugotrajan oporavak, a već se mjesecima nalazi na rehabilitaciji u toplicama što iziskuje znatna novčana sredstva jer mu sredinom listopada HZZZO prestaje pokrivati troškove liječenja.”

Koncert će se održati 26. listopada, 2016. u OŠ Pušća s početkom u 18 sati. Novčana sredstva će biti prikupljena isključivo putem donacija, a svi izvođači su se odrekli svojih naknada u korist ove humanitarne akcije.

Pozivamo sve ljude dobre volje i velikog srca da se odazovu koncertu i svojom prisutnošću pomognu našem Zvoni!

Scroll to Top