Održana 3. edukacija za lokalne organizatore volontiranja

Jučer, 27. listopada 2015. godine, održana je treća edukacija o menadžmentu volontera za organizatore volontiranja u sklopu projekta “Lokalni volonterski centar Zaprešić”.

Na posljednjoj edukaciji u ovom ciklusu posvetili smo se proučavanju zadnjih koraka ciklusa volonterskog menadžmenta koji se odnosi na praćenje i podršku volonterima. Korisnici edukacije imali su priliku čuti što je sve potrebno za dobru i učinkovitu komunikaciju u odnosu s volonterima, koje su vještine važne za kvalitetnu i asertivnu komunikaciju, aktivno slušanje, davanje povratne informacije (feedbacka) i sl. U koraku koji se odnosi na vrednovanje i nagrađivanje volontera spomenuli smo da primjere nagrada, pravila koja je  potrebno slijediti kod nagrađivanja. U zadnjem dijelu jučerašnjeg susreta predstavnici lokalnih udruga kao potencijali organizatori volontiranja upoznali su se za procesom evaluacije.

Ova tri susreta su svakako urodila plodom te su mnogobrojna očekivanja i nas kao organizatora i predstavnika lokalnih udruga realizirana.

12179864_10206995644542535_1117840874_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veselimo se budućoj suradnji 🙂

Projekt je financijski podržan od Ministarstva socijalne politike i mladih.

MSPM_Logo

Scroll to Top