Organiziran drugi po redu Sajam informiranja za mlade grada Zaprešića

Centar za mladež Zaprešić je u petak, 20. svibnja 2016. godine, od 11.00 do 17.00 sati , u suradnji s Regionalnim info centrom za mlade Zagreb, drugu godinu za redom bio domaćin i organizator Sajma informiranja za mlade grada Zaprešića s idejom približavanja djelatnosti i djelokruga djelovanja različitih institucija i udruga koje djeluju na području grada.

Predstavnici Centra za mladež Zaprešić i Regionalnog info centra za mlade Zagreb pokrenuli su ovo događanje s ciljem okupljanja svih dionika u zajednici koje su u svom radu dolaze u kontakt s mladima.

Na naš poziv odazvali su se važni dionici u našoj zajednici te se ovim putem zahvaljujemo: Udruzi studenata grada Zaprešića, Savjetu mladih grada Zaprešića, Knjižnicama grada Zagreba – Knjižnici Ante Kovačića Zaprešić, CISOK-u Zagreb, Udruzi Zamisli.

Mladi, ali i svi oni koji se tako osjećaju, mogli su na jednom mjestu saznati nešto više o mogućnostima zapošljavanja, obrazovanja, studiranja i volontiranja, važnosti aktivnog djelovanja mladih u našoj lokalnoj zajednici, mogućnostima savjetovanja o karijeri, organiziranju različitih događanja u gradu i sl.

 

Scroll to Top