Search
Close this search box.

Poziv na javnu raspravu u sklopu projekta „Lokalni plan djelovanja za mlade Grada Zaprešića“

Grad Zaprešić u partnerstvu s Centrom za mladež Zaprešić te u suradnji s Veleučilištem Baltazar Zaprešić i Udrugom likovnih stvaralaca Zaprešić provodi projekt „Lokalni plan djelovanja za mlade Grada Zaprešića“. Cilj projekta je izrada strateškog dokumenta u kojem će se definiranjem konkretnih aktivnosti, nositelja, suradnika i rokova provedbe odgovoriti na ključne potrebe i interese mladih Grada Zaprešića.

Iz tog se razloga pozivaju sve udruge i institucije koje djeluju na području Grada Zaprešića, Savjet mladih Grada Zaprešića te sve zainteresirane osobe koje žive u Gradu Zaprešiću da se odazovu u utorak, 26. svibnja 2015. godine u 10,00 sati na javnu raspravu koja će se održati u Gradskoj vijećnici u Zaprešiću, Trg žrtava fašizma 1. Na raspravi ćete moći iskazati svoja mišljenja o temama kao što su: obrazovanje i informatizacija, aktivno sudjelovanje mladih u društvu, zapošljavanje i poduzetništvo, zdravlje, socijalna i pravna zaštita i uključivanje mladih, kultura, sport i slobodno vrijeme mladih. Na taj će način građani Grada Zaprešića pomoći u prepoznavanju potreba te sukladno tome i stvaranju strateškog dokumenta za mlade Grada Zaprešića.

Prijedlozi na predloženi nacrt Gradskog programa za mlade Grada Zaprešića za razdoblje od 2015. do 2020. godine mogu se dostaviti na adresu elektroničke pošte: mparic@zapresic.hr zaključno do 31. svibnja 2015. godine na Obrascu za sudjelovanje u savjetovanju.

Projekt „Lokalni plan djelovanja za mlade Grada Zaprešića“ sufinanciran je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

grb zapresic                                                                                                                   mspm

Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju

Nacrt GPM – prijedlog

Scroll to Top