Search
Close this search box.

Poziv na predstavljanje rezultata istraživanja o uključenosti mladih iz alternativne skrbi u mjere aktivne politike zapošljavanja

Mreža mladih Hrvatske vas poziva, zajedno sa svojim projektnim partnerima  udrugom „Igra“, SOS Dječjim selom Hrvatska, Centrom za mladež Zaprešić i Nacionalnim vijećem mladih Austrije, na javno predstavljanje rezultata istraživanja o uključenosti mladih iz alternativne skrbi u mjere aktivne politike zapošljavanja: „Garancija za mlade iz alternativne skrbi“, koje će se održati 18.03.2015.  u Zagrebu, u Kući Europe, Cesarčeva 4., između 10.00 i 13.00 sati.

 

Tema predstavljanja je uključenost mladih iz alternativne skrbi u mjere aktivne politike zapošljavanja. Kao uvod u temu bit će predstavljeni rezultati istraživanja o korištenju mjera aktivne politike zapošljavanja, koje se trenutno u Hrvatskoj provode u sklopu Garancije za mlade, od strane mladih koji su izašli iz alternativne skrbi. Istraživanje je dio projekta „Garancija za SVE mlade“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda te sufinanciranog od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

U raspravi će sudjelovati:

 

Tanja Novosel, autorica istraživačkog izvještaja

Kristina Fleischer , Hrvatski zavod za zapošljavanje

Branka Sladović-Franz, profesorica s Pravnog fakulteta u Zagrebu,  Studijski Centar socijalnog rada

Štefica Karačić, ravnateljica Doma za starije i nemoćne Centar te jedna od sudionica istraživanja.

 

Stručni skup otvorit će ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankica Paun Jarallah i glavna tajnica Mreže mladih Hrvatske, Mirela Travar.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom okupljanju te svojim sudjelovanjem pridonijeti raspravi.

 

NAPOMENA: za sudionike van Zagreba troškovi putovanja bit će pokriveni od strane organizatora.

Prijave se zaprimaju do popunjenja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 15. ožujka 2015. do kraja dana, na e-mail: kresimir.makvic@sos-dsh.hr. Putem istog e-maila možete kontaktirati organizatore i za sve druge informacije o radionici.
Radujemo se vašem dolasku!

 

http://www.mmh.hr/hr/vijesti/poziv-na-predstavljanje-rezultata-istrazivanja-o-ukljucenosti-mladih-iz-alternativne-skrbi-u-mjere-aktivne-politike-zaposljavanja

Scroll to Top