Search
Close this search box.

Poziv na sudjelovanje na edukaciji o menadžmentu volontera za predstavnike udruga, ustanova i institucija s područja grada Zaprešića i općine Brdovec

Centar za mladež Zaprešić kao nositelj projekta “Lokalni volonterski centar Zaprešić”  poziva sve zainteresirane predstavnike/ice organizacija civilnog društva, ustanova i institucija s područja grada Zaprešića i općine Brdovec koje pružaju socijalne usluge ili u svoj rad uključuju volontere na sudjelovanje u edukaciji o menadžmentu volontera i kompetencijama stečenih volontiranjem.

Projekt se provodi drugu godinu za redom, u partnerstvu s gradom Zaprešićem, općinom Brdovec, Osnovnom školom Antuna Augustinčića, Osnovnom školom Ljudevita Gaja, Srednjom školom Bana Josipa Jelačića, te u suradnji s KGZ Gradskom knjižnicom Ante Kovačića i Udrugom studenata grada Zaprešića.

Opći cilj projekta je promoviranje i razvoj volonterskog menadžmenta na području grada Zaprešića i okolnih općina (općina Brdovec) putem osnaživanja udruga i javnih ustanova koje svojim radom i djelovanjem teže sustavnom unaprjeđenju razvoja volonterstva na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Edukacija će se provoditi u trajanju od 4 dana, u manjim skupinama, intenzivnim korištenjem interaktivnih tehnika, a vodit će ju stručnjaci Volonterskog centra Zagreb s višegodišnjim iskustvom u edukaciji i organizaciji volonterskih aktivnosti.

Svi sudionici su obvezni prisustvovati sva 4 dana.

Planirani datumi i termini održavanja edukacija su sljedeći:

  • 25. i 26. listopad 2016. godine od 09.00 do 16.30 sati: Menadžment volontera
  • 23. i 24. studeni 2016. godine od 09.00 do 16.30 sati: Kompetencije stečene volontiranjem

Edukacija će se organizirati u suradnji s KGZ Gradskom knjižnicom Ante Kovačić, Zaprešić, koja će omogućiti korištenje njihovog prostora.

Za sudjelovanje u edukaciji nužno se prijaviti putem online obrasca, najkasnije do četvrtka, 20. listopada 2016. godine. Odabrani polaznici, njih max. 20, će informaciju o odabiru dobiti do kraja tjedna.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte voditeljicu projekta, Anamariju Juroš, na mail: anamarija@czmz.hr  ili se javiti na telefon Centra za mladež Zaprešić: 01/3311-711 tijekom radnog tjedna, od ponedjeljka do petka u terminu od 08.00 do 16.00 sati.

Opširnije o projektu pročitajte ovdje.

Troškovi edukacije pokriveni su kroz projekt, a uključuju materijale, prostor i osvježenje u pauzama.

Projekt je financijski podržan od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

MSPM_Logo

lvcz

Scroll to Top