Search
Close this search box.

Rujanske aktivnosti na projektu “Nismo Vas zaboravili”

U sklopu projekta “Nismo Vas zaboravili”, koji za cilj ima osnaživanje osoba starije životne dobi, novim aktivnostima svakako smo pridonijeli  smanjivanju socijalne isključenosti i prevenciji institucionalizacije osoba starije životne dobi na području grada Zaprešića.

Pogledajte što smo to napravili tijekom rujna!

RADIONICE ENGLESKOG JEZIKA


U suradnji s prof. engleskog jezika Sanjom Rašković i njezinom Global Linguom oreganizirali smo besplatan tečaj i radionice engleskog jezika. Naši vrijedni umirovljenici i umirvoljenice svakog utorka vrijedno rade i uče.

IMG_0863 IMG_0859

 

 

 

 

 

 

 

KNJIŽEVNE VEČERI


U suradnji s knjižničarkom Majom Jurenić Labus i Gradskom njižnicom Ante Kovačića organizirali smo dvije književne večeri.
Prva književna večer održala se u srijedu, 19. rujna, te je publici predstavljena poezija pjesnikinje Vesne Krmpotić uz glazbenu pratnju na gitari. Druga književna večer održala se također u srijedu, 26. rujna, te se povodom Dana europskih jezika čitala poezija na engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jezik, uz glazbenu pratnju Mariju Ubrekić na gitari.

IMG_0709

IMG_0907

 

 

 

 

 

 

 

 

TEČAJ INFORMATIKE


U suradnji s vanjskom suradnicom Centra za mladež Zaprešić održavani su redovni satovi informatike.

template-1366-768 (1)

template-1366-768 (2)

 

 

 

 

 

Tijekom rujna održane su i radionice ručnog rada te kreativna radionica.

Projekt “Nismo Vas zaboravili” financijski je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

images

Scroll to Top