Search
Close this search box.

Započele aktivnosti na Programu MPPI

“Za djecu je igra lijek, pamtite to zauvijek.”

23224679_1946039585422664_1652208340_o

Ove školske godine aktivnosti Programa MPPI provodimo u pet osnovnih škola OŠ Antuna Augustinčića, OŠ Ljudevita Gaja, OŠ Kupljenovo, OŠ Pavao Belas i OŠ Ivana Perkovca, što je proširenje na još jednu novu osnovnu školu u kojoj do sada nismo provodili Program. Djeco i djelatnici OŠ Ivana Perkovca dobro nam došli! 🙂

Tijekom listopada i studenog organiziran je rad pet grupa djece, jedna grupa u svakoj osnovnoj školi. Neke od tema koje smo do sada realizirali s djecom su upoznavanje, dogovaranje pravila i posljedica rada, osmišljavanje imena i simbola grupe, postavljanje ciljeva.

IMG_2905

Osim grupnog rada s djecom, naši grupni voditelji upoznali su se i započeli rad i s njihovim roditeljima. U školama su održali savjetovališta za djecu, a do kraja mjeseca organizirati će i prve izlete kojima se svi vesele. Gdje su bili i kako im je bilo možete pročitati u našoj idućoj objavi! 🙂

U srijedu, 22.11., organiziramo sastanak partnerskih organizacija kako bismo osigurali što kvalitetniju suradnju i provedb u svih aktivnosti. A supervizije i radni sastanci projektnog tima već su neizostavan dio rada!

Program MPPI provodimo uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu podršku, Grada Zaprešića i Zagrebačke županije.

Scroll to Top