Search
Close this search box.

Izložba fotografija Laure Volarić Horvat

U izlogu Centra za mladež Zaprešić možete pogledati novu izložbu, a u daljnjem tekstu vam predstavljamo mladu autoricu izložbe.

“Zovem se Laura Volarić Horvat. Fotografijom se bavim zadnjih godinu i pol, otkad sam kod kuće pronašla fotoaparat i stavila ga u funkciju. Učim sama uz Internet, odlascima u samačke fotoizlete u prirodu ili grad i uz konzultacije s onima koji od mene znaju mnogo više. Uglavnom koristim digitalni fotoaparat, a od nedavno i analogni. Na fotografijama obično izbjegavam ljude jer radije pronalazim lijepo u neživim prizorima (biljke prolaze :D) i preferiram fotografiju u boji. Studiram anglistiku i francuski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a jednu godinu sam studirala i sinologiju. Završila sam Klasičnu gimnaziju u Zagrebu. Cijelu osnovnu i srednju školu pjevala sam u zborovima u Karlovcu i Zagrebu i šest godina učila svirati klarinet. Osim fotografije, zanimaju me jezici i glazba, a interes nalazim i u temama politike, okoliša i održivog razvoja. Volim putovanja, pse, prirodu i koncerte.”

Aktivnost je nastala u sklopu projekta CeZaM Zaprešić koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Instagram @a.ra.ura

Scroll to Top