Baltazar summer break party

Ususret dugom i toplom ljetu Studentski zbor Veleučilišta Baltazar pripremio je Baltazar summer break party. Zabilježite u svoje kalendare 9. lipnja.

Na partyju vas čeka:
► vruća atmosfera s DJ Tauru
► pub kviz
► vrijedne nagrade naših partnera

Ne propustite ovu priliku, pokažite svoje znanje i osvojite ulaznice za najbolje festivale ove sezone na Jadranu!

PARTNERI:
Olive Groove Festival je festival disko, funk i house glazbe, a održat će se 4. – 5. kolovoza u Malinskoj na Krku. Pripremili su bogat lineup, od kojih izdvajamo Antonia Zuza, Jana Kinčl Zero, hrwo E i Pytzeka! Za dobitnike 1. mjesta u pub kvizu osigurali smo dvije ulaznice za najbolji događaj sezone na Krku!
Link: https://www.facebook.com/OliveGrooveFestival

Regius festival je mjesto na čijoj će se pozornici predstaviti sve bitno na balkanskoj glazbenoj sceni! Ovo je sedmo izdanje najboljeg alter festa u Šibeniku, a odvijat će se 14. i 15. srpnja! Njihovi headlineri su Pips, Chips & Videoclips, Songkillersi, Kojoti, TBF i mnogi drugi! Regius nagrađuje dobitnike 2. mjesta s 2×1 ulaznicom.
Link: https://www.facebook.com/regiusfestival/

Veleučilište Baltazar Zaprešić je naša matična ustanova s 15 godina dugom tradicijom. Promiču studentske aktivnosti i mare za studentski standard što pokazuju i partnerstvom na ovom projektu. Za vas su pripremili Baltazar poklon paket koji mogu očekivati dobitnici 3. mjesta Baltazar kviza!
Link: https://www.facebook.com/veleuciliste.baltazar/

Da ovaj party nije tek samo običan party, potvrđuje i humanitarna dimenzija koju smo mu dodali. S našim dragim prijateljima iz Centar za mladež Zaprešić, osmislili smo akciju prikupljanja financijskih sredstava za Dječji dom Laduč pod nazivom “Crtaj(AJMO) Za Njih”. Akcija se odvija kroz prikupljanje i prodaju dječjih radova i knjiga. Osim Studentskog zbora, akciji su se priključili i studenti prve godine MK i studenti treće godine MUP-a.

► Pozivamo vas da se i vi odazovete ovoj humanitarnoj gesti i pomognete onima kojima je to najpotrebnije. Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici Hrvatske volontira: http://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/events/event/645

Kako se dugo nismo družili, jako vam se veselimo i preporučamo ovu vruću zabavu koja je tek uvertira u ono što nas očekuje sljedeće akademske godine!

Prijave za kviz će biti otvorene uskoro i svi su dobrodošli!

ULAZ JE BESPLATAN!

Scroll to Top