Search
Close this search box.

Organiziramo novu projekciju filma za umirovljenike

U ponedjeljak, 11. prosinca 2017. godine, s početkom u 18.00 sati u prostorijama Foto kino video kluba Zaprešić, na adresi Trg žrtava fašizma 11, održat će se projekcija komedije “Redovnice nastupaju” u sklopu projekta “Nismo Vas zaboravili”.

Projekcija je besplatna i namijenjena umirovljenicima s područja grada Zaprešića.

Redovnice nastupaju
SISTER ACT, 1992., SAD, 100 min.
komedija, mjuzikl, kriminalistički

Glumica Whoopi Goldberg dobila je za ulogu u ovom filmu nagradu American Comedy, Golden Screen, nagradu Image, People s Choice te nominirana za Zlatni globus 1993. godine.

Deloris Van Carter (Whoopi Goldberg) vidjela je kako njezin momak mafijaš ubija zaposlenika pa ju je policija pod programom za zaštitu svjedoka sakrila u samostan.Deloris se sprijatelji sa sestrama Mary Robert (Wendy Makkena), Mary Lazuras (Mary Wickes) i Mary Patrick (Kathy Najimy). No kada nadstojnica otkrije da je Deloris išla u bar s Mary Robert i Mary Patrick, naredi joj da se pridruži crkvenom zboru. Deloris postaje voditeljica zbora. Međutim kada zbor postane jako uspješan, poveća se mogućnost da Deloris pronađe njezin bivši momak.

Projekt “Nismo Vas zaboravili” financijski je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

images

 

 

 

Second Sight ArtExhibit

Scroll to Top