Search
Close this search box.

Pozivnica za sudjelovanje na III. Sajmu informiranja za mlade grada Zaprešića

Centar za mladež Zaprešić u sklopu projekta „Lokalni info-centra za mlade grada Zaprešića“ organizira III. Sajam informiranja mladih te ovim putem pozivamo sve lokalne dionike – udruge, ustanove, institucije koje se u svom radu susreću s mladima da svojim prisustvom uveličate i podržite našu projektnu aktivnost.

Projekt „Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića” novi je servis Centra za mladež Zaprešić koji mladima s područja grada Zaprešića i okolnih jedinica samouprave pruža mogućnost informiranja o njihovim pravima i mogućnostima u lokalnoj zajednici.

Općim ciljem projekta pridonosimo jačanju kapaciteta lokalne zajednice za rad s mladima kako bi se unaprijedio sustav informiranja i savjetovanja mladih. Podizanjem organizacijskih kapaciteta udruga i javnih ustanova po pitanju informiranja i savjetovanja mladih planiramo podići kvalitetu života mladih.

Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Zaprešićem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Udrugom Zamisli, Srednjom školom Ban Josip Jelačić, Udrugom studenata grada Zaprešića i Udrugom IKS te u suradnji sa Savjetom mladih Grada Zaprešića, Gradskom knjižnicom Ante Kovačića Zaprešić i Mrežom udruga Zagor.

Projekt traje od 1. studenog 2016. do 30. listopada 2017. godine, a financijski je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Putem organiziranja ove projektne aktivnosti željeli smo omogućiti mladima, ali i svima onima koji se tako osjećaju, da na jednom mjestu saznaju nešto više o mogućnostima zapošljavanja, obrazovanja, studiranja i volontiranja, važnosti aktivnog djelovanja mladih u našoj lokalnoj zajednici, mogućnostima savjetovanja o karijeri, organiziranju različitih događanja u gradu i sl.

 Upute za sudjelovanje na III. Sajmu informiranja za mlade grada Zaprešića

III. Sajam informiranja za mlade grada Zaprešića će se održavati tijekom tri dana – od petka, 13., do nedjelje, 15. listopada 2017. u terminu od 12.00 do 18.00 sati u sklopu XIX. Gospodarskog sajma u sportskoj dvorani Srednje škole Bana Josipa Jelačića, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Zaprešić.

Za potrebe organiziranja III. Sajma informiranja za mlade grada Zaprešića iznajmljen je izložbeni prostor u kojem ćemo mladima na jednom mjestu pokušati pružiti sve bitne informacije na jednom mjestu o djelatnostima i djelokrugu djelovanja različitih institucija i udruga koje djeluju na području grada.

Pozivamo sve lokalne dionike (udruge, institucije, javne ustanove) koje organiziraju aktivnosti i usluge za mlade da se odazovu ovom pozivu i obogate ponudu našeg sajma. Prezentacijom svojih programa putem letaka, animacije, brošura i sl. svakako ćete postati vidljiviji našim mladima.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 30. rujna 2017. godine te da predložite termine u kojima biste se uključili u naš program:

  1. petak, 13. listopada 2017.: 12.00 – 15.00 h
  2. petak, 13. listopada 2017.: 15.00 – 18.00 h
  3. subota, 14. listopada 2017.: 12.00 – 15.00 h
  4. subota, 14. listopada 2017.: 15.00 – 18.00 h
  5. nedjelja, 15. listopada 2017.: 12.00 – 15.00 h
  6. nedjelja, 15. listopada 2017.: 15.00 – 18.00 h

Termine ćemo popunjavati prema redoslijedu javljanja zainteresiranih za sudjelovanje. U jednom terminu je moguće sudjelovanje najviše 3 organizacije.

Organizacija koje dolaze izvan Zaprešića nismo u mogućnosti pokriti troškove prijevoza.

Za sve informacije slobodno kontaktirajte voditeljicu projekta, Anamariju Juroš, putem maila: anamarija@czmz.hr ili putem mobitela: 091/732-8744.

mdomsp_logo

 

Scroll to Top