Search
Close this search box.

Nagradni natječaj za djecu

O NATJEČAJU

Jedno od dječjih prava jest i pravo na izražavanje vlastitog mišljenja. Kako bismo čuli što nam djeca žele poručiti, CeZaM Zaprešić organizira kreativni natječaj u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna 2. – 8.10.2023.

Natječaj je otvoren od 3. listopada do 3. studenog 2023. godine te unutar tog razdoblja možete slati kreativne radove ili fotografije radova.

Pristigli radovi bit će objavljeni na Facebook i web stranicama udruge CeZaM Zaprešić 13.11.2023. te će do 17.11.2023. na Facebooku biti aktivna anketa za glasanje za najbolje radove.

Pobjednici natječaja biti objavljeni 20.11.2023. na Svjetski dan djece.

 

ŠTO I KAKO PRIJAVITI?

Prijaviti se možete samostalno ili u grupi do maksimalno 3 člana.

Rad se može prijaviti u obliku stripa, crteža/slike (u svrhu prijave se šalje fotografija stripa/crteža/slike), fotografije, videa, priče ili pjesme. Svaka prijava mora sadržavati kreativni rad na temu “Kada mali pošalju velike poruke…”

Svoje radove ili fotografije radova pošaljite na mail andreja@czmz.hr. U mailu navedite imena, prezimena, dob i kontakte svih autora/ica, te naziv vašeg rada.

Iz natječaja će biti isključeni radovi koji su uvredljivi za bilo koju društvenu skupinu, promiču nasilje, nasilnu komunikaciju te kršenje osnovnih ljudska prava i slobode. Radovi za koje se utvrdi da krše tuđa autorska prava bit će također isključeni iz natječaja.

 

Projekt STAVi financijski podržava Grad Zaprešić.

Sudjelovanjem u ovom natječaju u potpunosti se prihvaćaju Pravila natječaja.

Prijavom na natječaj daje se pristanak da se prijavljeni rad koristi u promotivne svrhe programa i projekata CeZaM-a Zaprešić. Također, daje se pristanak da se uz rad objavljuju podaci o autorima/cama rada dostavljeni prilikom prijave na natječaj.

Za sva pitanja i nejasnoće stojimo vam na raspolaganju na mailu: andreja@czmz.hr

Scroll to Top