Natječaj u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna

O NATJEČAJU

  1. Organizator natječaja je CeZaM Zaprešić, a namijenjen je djeci osnovnih škola i dječjih vrtića s područja Grada Zaprešića.
  2. Natječaj organiziramo u svrhu obilježavanja Dječjeg tjedna 3.-9.10.2022.
  3. Natječaj je otvoren od 3. listopada do 3. studenog 2022. godine. Unutar tog razdoblja možete slati kreativne radove.
  4. Pristigli radovi bit će objavljeni na Facebook stranici udruge CeZaM Zaprešić 14.11.2022. Najbolji radovi ( 3 mjesta) bit će izabrani glasanjem na Facebook stranici te nagrađeni 20.11. 2022.

ŠTO I KAKO PRIJAVITI?

  1. Svoj rad možete prijaviti samostalno ili u grupi od najmanje dvoje djece. Svaka prijava mora sadržavati kreativni rad na temu “PRAVO DJETETA NA AKTIVNO I ODGOVORNO SUDJELOVANJE U ŽIVOTU ZAJEDNICE”.

Rad možete prijaviti u kategorijama: crtež/slika (u svrhu prijave se šalje fotografija crteža/slike), fotografija, strip, plakat, priča, pjesma.

  1. Prijaviti se možete slanjem fotografija rada na mail maja@czmz.hr. Uz slanje rada navedite imena, prezimena, dob i kontakte svih autora/ica, te naziv vašeg rada.
  2. Iz natječaja će biti isključeni radovi koji su uvredljivi za bilo koju društvenu skupinu, promiču nasilje, nasilnu komunikaciju te kršenje osnovnih ljudska prava i slobode. Radovi za koje se utvrdi da krše tuđa autorska prava bit će također isključeni iz natječaja.

Projekt STAVi financijski podržava Grad Zaprešić.

Za sva pitanja i nejasnoće stojimo vam na raspolaganju putem elektroničke pošte: maja@czmz.hr

Sudjelovanjem u ovom natječaju u potpunosti se prihvaćaju Pravila natječaja.

Prijavom na natječaj daje se pristanak da se prijavljeni rad koristi u promotivne svrhe programa i projekata CeZaMa Zaprešić. Također, daje se pristanak da se uz rad objavljuju podaci o autorima/cama rada dostavljeni prilikom prijave na natječaj.

Scroll to Top