Search
Close this search box.

Svjetski dan činjenja dobrih djela

03.04.2022. je Svjetski dan činjenja dobrih djela, događaja koji je inicirala i pokrenula organizacija Good Deeds Day. Udruga Djeca za bolji svijet iz Samobora kao partner organizacije Good Deed Day organizator je obilježavanja svjetskog dana činjenja dobih djela  za cijelu Hrvatsku, Good Deeds Day organizacija inače djeluje u 108 zemalja svijeta i okuplja preko 3.900.000 volontera. Prvi puta 2022. organizira se u Hrvatskoj.  Organizira ga udruga Djeca za bolji svijet zajedno s gradovima, županijama, udrugama, volonterskim centrima dana 03.04.2022.

Grad Zaprešić i Udruga CeZaM Zaprešić kroz Volonterski centar Zaprešić uključili su se u ovu aktivnost na način da organiziraju volontersku akciju u koju Vas želimo uključiti.

OBAVIJEST: ZBOG PONOVNE NAJAVE KIŠNOG VREMENA AKCIJA SE ODGAĐA DO DALJNJEG!!!

Akcija je planirana za 03.04.2022.no zbog nevremena će se održati 9.4.2022. u 9,00h u dječjem parkiću u Novim dvorima.  Volonterskoj akciji mogu se odazvati udruge i građani grada Zaprešića i svi ljudi dobre volje. Obavezno navesti Naslov poruke: Dan dobrih djela –volonterska akcija

 

Ispunjavanje prijavnice na linku:https://lvcz.czmz.hr/kontakt/

 

Scroll to Top